• خانهاجتماعیاخبار برگزیدهجامعه و شهری
  • کد خبر : 107001
  • تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۲
  • پ

    تشکیل پنجمین نمایندگی مجمع خیرین یاریگران زندگی کشور در یزد

    دبیرکل مجمع خیرین یاریگران کشور با اشاره به اینکه مجمع خیرین یاریگران، یک تشکل خیری و مردم نهاد با کارکرد منحصر به فرد است از تشکیل پنجمین مجمع خیرین یاریگران کشور به نمایندگی استان یزد خبر داد.

    شریف خبر؛ دبیرکل مجمع خیرین یاریگران کشور با اشاره به اینکه مجمع خیرین یاریگران، یک تشکل خیری و مردم نهاد با کارکرد منحصر به فرد است از تشکیل پنجمین مجمع خیرین یاریگران کشور به نمایندگی استان یزد خبر داد.

     به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر،« حسن حمزه زاده» دبیرکل مجمع خیرین یاریگران کشور، در جلسه‌ای که صبح امروز در سالن کوثر استانداری یزد به منظور تشکیل مجمع خیرین یاریگران زندگی برگزار شد، ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)و خیر مقدم به خیرین و کارآفرینان حاضر در جلسه گفت: فعالیت‌های خیرین منحصر به مدرسه سازی و مسکن سازی و حوزه سلامت و…. نمی شود بلکه از این جهت که فعالیت در عرصه ساماندهی افراد درگیر اعتیاد و کمک به کسانی است که به نوعی در مسیر زندگی صفر شده‌اند و فرصت دوباره به آنها داده شده از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

    حمزه زاده ادامه داد: معتادان متجاهر در دوره ۶ تا ۹ ماهه تحت درمان قرار می‌گیرند و دوباره به زندگی برمی‌گردند و اگر به این افراد انگیزه داده شود و به کار گماشته شوند قطعا ثابت می‌کنند که از توانمندی‌های زیادی برخوردار هستند.

    حمزه زاده اظهار کرد: یاریگران زندگی به دنبال به چرخش درآوردن چرخ زندگی مددجویان و رهاشدگان از بند و دام اعتیاد هستند.یاریگران زندگی می‌خواهند چرخه معیوب بازگشت این افراد را به دام اعتیاد را متوقف کنند. یاریگران زندگی می‌خواهند با ساماندهی و ایجاد اشتغال مولد رهایافتگان از دام اعتیاد، امنیت اقتصادی پایدار برای خانواده‌های این افراد ایجاد کند و از ظرفیت‌های اجتماعی این بهبودیافتگان بهره ببرد.

    وی ادامه داد: بدون شک اگر ستاد مبارزه با مواد مخدر امکانات را در اختیار مجمع بگذارد این مجمع هرچه بهتر می‌تواند به فعالیت بپردازد.

    دبیرکل مجمع خیرین یاریگران زندگی کشور خطاب به خیرین و سمن های فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر گفت: امروز حضور شما در این عرصه یک انتخاب نیست، بلکه تکلیف است برای کمک به افرادی که به هرنوع شرمنده خانواده شدند و اگر شرایط و اقتصاد مولد برایشان فراهم شود حتما به چرخه‌ی زندگی باز خواهند گشت.

    حمزه زاده بیان کرد: استان یزد بخاطر سبقه‌ی نیک و اختصاص عنوان دارالمومنین به خود، آمار فقر و فساد کمتری دارد و بخاطر وجود مراکز صنعتی و وضعیت اقتصادی مطلوب باید در عرصه خیری سرآمد باشد.

    مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران کشور اظهار کرد: در حال حاضر استان یزد ۵۰۰ معتاد متجاهر دارد که نسبت به آمار کشوری از رتبه ی خوبی برخوردار است.

    حمزه زاده در پایان تاکید کرد: رویکرد اصلی ما در این مجمع این است که دست به دست هم دهیم و یاری گر زندگی کسانی باشیم که در برهه‌ای از زندگی همه چیز خود را از دست داده اند و هم اکنون خود و خانواده هایشان چشم به راه حمایت هستند.

    انتهای پیام/

    لینک کوتاه :
    کپی لینک
    اشتراک گذاری :
    دیدگاه کاربران
    نظرات کاربران برای این مطلب را دنبال کنید

    برای نمایش دیدگاه کلیک کنید
      ۰ دیدگاه ثبت شده